MILELOR LOGO
belépés
 
 
Nagy Mihály
 
 
MILELOR FLOKK
 

 

Vállalkozásunk legfőbb tevékenysége a FLOCK-BÁRSONYOZÁS (flokkolás vagy flockolás). Kezdetben női táskák, ékszerdobozok, hangfalak és hangdobozok flockolását végeztük, majd fokozatosan bővítettük tevékenységi körünket a bonyolultabb és nagyobb szakmai tudást igénylő színházi díszlet- és járműtechnikai flokkolás irányában. Ma már nagy számban flockolunk olyan, kizárólag Nyugat-Európába szállított audiotechnikai eszközöket, amelyek megfelelnek az Európai Unió minőségi követelményeinek is.

 
Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk különféle beltéri járműkarosszéria elemek flockolása terén. Stúdiónkban készülnek új kisteherautókba gyári és utángyártott merevkárpit flokkolások és öreg buszok régi burkolat-átflockolásai egyaránt. Flockoltuk már bárok és exkluzív szórakozó helyek egyedi tervezésű burkolatait és kiállítások tárlóbelsőit csakúgy, mint különleges díszek, speciális dekorációk szabálytalan felületeit.  
A színes anyaggal tartósan, időállóan, tisztíthatóan, kopás- és vízállóan bevont felületek alkalmazási területe szinte korlátlan, csupán a fantázia szab - nem örök érvényű - határt. Szinte bármi flockolható, célszerű azonban néhány gyakorlati szabályt szem előtt tartva alkalmazni. A sokrétű felhasználással, a helyes megoldásokkal, módszerekkel kapcsolatos ingyenes szaktanácsadással naponta 10-18 óráig állunk az érdeklődők és tisztelt megrendelőink rendelkezésére.  
Napjainban a flokkolás egyre fokozódó népszerűségét mindenekelőtt - a textil alapú kárpitbevonatokhoz képest olcsóbb - ára, könnyű tisztíthatósága és javíthatósága eredményezi. A régi, tönkrement, vagy megúnt bevonatot el lehet távolítani és újra lehet flockolni. Így újra meg újra gyönyörű, új színben ragyoghatnak fel felületeink. A XXI. században újra reneszánszát éli ez a több mint 4000 éves kínai találmány, amit ezúton ajánlunk szíves figyelmükbe!  
Beljebb lépve, honlapunkon képekkel illusztrált részletes leírásokat talál erről a kiváló felületképző eljárásról. Többek közt nyomon követheti egy flokkolt ló megszületését, mely egyenesen a művészet kategóriába emeli a tevékenységet.  

 

     
 
 
A honlapon található szövegek, képek a MILELOR FLOCK tulajdonát képezik ! Bármilyen célból történő felhasználási igény esetén a tulajdonossal kell egyeztetni.


A honlapot készítette: Heuro Egy BT, Szkárosi Gyula